Dit is Multiline

Multiline Markering BV is specialist in wegmarkeringen, coatings en hal-belijning. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland verzorgen we advies, realisatie en onderhoud van alle denkbare markeringsprojecten. Dat doen we voor rijksoverheden, gemeentes, (wegen)bouwkundige aannemers en vastgoedbeheerders maar ook voor scholen, bedrijven en elke andere instelling of organisatie. Ook voor u dus.

Samen op zoek naar steeds duurzamere oplossingen

Zo werken we

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan bij ons voorop. Uiteraard voor de weggebruiker, maar natuurlijk ook voor u als opdrachtgever en alle betrokken medewerkers. Zo werken we uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en het modernste materieel.

Bovendien werken we met onze opdrachtgevers en leveranciers structureel samen aan innovatie en de ontwikkeling van steeds duurzamere alternatieven. Vanzelfsprekend is Multiline dan ook gecertificeerd op het gebied van alle relevante aspecten binnen onze bedrijfsvoering.

Bij Multiline kunt u rekenen op de ervaring, expertise en gedrevenheid van onze medewerkers. Bij elk project. En ongeacht de omvang daarvan: u bent altijd verzekerd van een flexibele organisatie en persoonlijk contact.

038 200 1700